Vaikuttaako Hypoxi selluliittiin

Miehillä rasvanpoltto kohdistuu HYPOXIn kautta noin 80% vyötärönseudulle ja kylkiin. Mässyviikonlopun kruunasi sunnuntaina sukulaisvauvan ristiäiset jossa surutta söin jokaista kakkua mitä saatavilla oli. . Hypoxi onkin myös erinomainen vaihtoehto kenelle tahansa, jonka tahtoo keskittyä elämään terveellisesti sekä liikkumaan, vain ei saavuta tuloksia joillakin kehon alueilla. Jollain 150 cm 130 kg ymmärtäisin kyllä, mutta normaalipainoisella vieläpä.

Mitä HYPOXI-treeni minulta vaatii? Parhaat tulokset saavutat jahka Käyt HYPOXIssa 3 kertaa viikossa. Hoikille tytöille, joilla on kuitenkin ongelmakohtia, riittää tämä 12 käyntikertaa, ylipainoiset saattavat tarvita pidemmän hoitojakson. Se terapia käy erinomaisesti yhdistettynä  HYPOXI rasvanpolttoharjoitteluun, parantaen ihon kimmoisuutta hoidettavilla ihoalueilla Seuraavassa vaiheessa kokeilin S120-laitetta, joka kohdistaa rasvanpolton lantiolle, reisiin ja pakaroihin.

Laitteiden maahantuoja, Hypoxi Nordicin toimitusjohtaja Anna-Lena Majurin puolestaan tutustui menetelmään asuessaan Lontoossa. Kuntosalilla sinulla onkin messissä kaksi kertaa viikossa FitFarmin personal trainer, jonka vauhdittaa treenejäsi ja joutuu huolen siitä, niin että noudat saamaasi ruokavaliota tarkasti. Juo tarpeeksi kaloritonta nestettä päivittäin.

Vaikuttaako hypoxi selluliittiin

Lasken Hypoxin eduksi kuitenkin tämän, jotta silloin pitää itsekin tekemään myös fyysisesti jotakin, eivätkä tuloksia lupailla tulevaksi vaikkapa liimailemalla erinäisiä tarroja jalkapohjiin 😉 Plus että tässä siis ei tartte vetää millään ketoosilinjalla ainoastaan päin vastoin: hiilareiden tärkeyttä aikaisemmin Hypoxi-hoitoa korostetaan aivan erityisesti! Eli menin paikalle autuaan tietämättömänä, tai no, tiesin jotta jossai pöntössä mahdollisesti poljetaan vaan melkein tähän kaikki tietämykseni perustui.

Hoidon päästä jälkipoltto jatkuu 6-7 tuntia. Tämän saattaa myöskin nähdä Helsingin Aleksin Hypoxin studiolla treenatessa. On myöskin mahtvaa, jahka tietää, että yleisössä on joku etenkin kannustamassa ja valokuvaamassa. Syömisten osalta se meni toisin sanoen plus miinus nollaan. Jo 5:nnen kerran kuluttua huomasin vahvasti muutosta.

Mitä Hypoxi on?

Lähes. Hypoxi on tehokas luonnollinen menetelmä kohdentaa rasvanpoltto lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsan seutuun. Jano tuossa puolen tunnin aikana kyllä tuli, ja tämä oli varmasti osaksi tuon ihopuvunkin ansiota; sillä suinkaan tuntui aineenvaihdunta lähteneen liikkeelle! Nimimerkillä hoidosta on nykyisin nelisen tuntia, vaan vesilasi sekä vessa ovatkin yhä parhaita kavereitani 😉 Yleisesti ottaen Hypoxista jäi hyvinkin hyvä tunnelma.