Talvitakit

Takit ovatkin kiinnostava aihealue ja tykkään suunnitella takkeja, vain itsekin en oo takki-ihminen. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Olisi myös kätsyä, jospa takit olisi esimerkiksi mustia, vain jostain syystä mulla ei oo ollut mustaa talvitakkia sitten lukiovuosien.

Jos tämä prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena monenlaisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia. On ihan näppärää olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloinkaan siistimpiä päällystakkeja. Suomen talvi on kylmä, joten ilman kunnollista talvitakkia on hidas iloita talvesta ja hohtavista hangista.

Talvitakki

Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. Ostosreissua varten on parasta miettiä muutama seikkaa valmiiksi, niin että oikean takin löytäminen olisi helpompaa. Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nyt kyllä täällä päässä aika täysillä. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan ja hommasin ensimmäisen villakangastakin.

Talvitakki – http://www.takit.fi/talvitakki/ – täydellistää naiset, aika paha monipuolisuuden ihanuus

Tilasin takit.fi:stä talvitakin sekä tänään se sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Valikoima kattaa monenlaisia värejä, materiaalija ja kokoja. Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät paljon aikaa ulkona. Eikä se kai oikeasti edes ole reippaan lämmin. Viime talvena kun takki jäi vain haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää niitä superkokoja.

Talvitakki netissä

Älä kärsi vuoden pakkasista enempää kuten on tarpeen, vaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi internetistä. Tutustu valikoimaan ja löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, mitkä pitävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän sekä pimeän talven yli.

takit.fi/talvitakki/>Talvitakit netistä

Oikeastaan itsellä onkin käytössä noin neljä talvitakkia, vaan tuohon postaukseen olenkin ottanut esiteltäviksi vain nämä kaksi jotka onkin tänä vuonna putkahtanut ostettua. Toppatakki on monikäyttöinen ja vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, kun ylläsi on superlämmin ja laadukas naisten talvitakki. Se on iisi yhdistää arkeen kuten juhlaan sekä vielä se onkin ainut juhlavampi talvitakki joka omistan.

Kaapissa itsellä onkin vielä heidän lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, jonka onkin mukava vetäistä päälle milloin vain, vaan en oikein viihdy silloin mutta tämä onkin aika muodoton. Tää on myöskin minun ainoa musta talvitakki joka sinänsä on aika outoa.