Sähkötupakka ja valvira, legenda säännöistä

Markkinoilla onkin nykyään uudenlainen keino tupakoinnin lopettamiseen: sähkötupakka.sähkötupakka on pieni (hieman normaalia kessua suurempi) laite, mikä koostuu akusta, atomisoijasta ja suukappaleesta.

Sähkötupakan isoin osa onkin patteri, toinen vastapuolisko onkin ampulli sekä tämän lisäksi höyrystäjä pystyy olla oma osansa. Totuus toki on tämä, jotta sähkötupakan höyry pitää sisällään useilla ihmisillä nikotiinia, mutta totta on myöskin se on, niin että samalla tästä puuttuu tuhannet myrkky-yhdistelmät, mitkä tavallisista tupakasta löytyy. Maistuuko ja tuntuuko sähkötupakka tupakalle? Mikäli haluat tietää miltä tupakanmakuinen e-neste maistuu, saat kuitenkin haistaa tupakka-askia tai piipputupakkapussia, aromi onkin suurin piirtein samalainen että, makuaistimus koetaan pääasiassa hajuaistin läpi.

North Bayn palolaitoksen päällikön mukaan tapaturma tapahtui, jahka sähkötupakan akku räjähti miehen polttaessa sähkötupakkaa. Ampullin uudelleentäyttö tapahtuu simppelisti kostuttamalla nestepatruunan pidä sisällään olevaa vanua lisäämällä liuosta pullosta tipoittain niin pitkään niin että se ei enää ime enempää. Sähkötupakkaa / nicopoint.fi/category/7/miksi-sahkotupakk / käyttäessä ihmiskehoon ei tämän lisäksi imeydy tupakan sisältämiä tuhansia myrkkyllisiä kemikaaleja. Sähkötupakka : nicopoint.fi/category/7/miksi-sahkotupakk : voi käydä messissä esim. vaikeissa paikoissa, kuten baari-iltana tai sitä voi käyttää aivan kuin tupakkaakin.

Atomisaattori onkin pienempi metallinen määrä ja nestesäiliö on normaalisti kirkas ja mutta onkin määrä josta höyryimetään. Taksiliiton mukaisesti sähkötupakan käyttö näköisversioi paljon röökaamista, joka takia sen salliminen taksissa saattaisi tuottaa sekaannusta toisissa asiakkaissa sekä taksin kuljettajissa. Jos tosiaan laskemme niin että eräs aloituspaketti kestäisi ees kaksi kuukautta niin päivähinnaksi käy 0.67€. silloin kun imet sähkötupakkaa, palaa tän ”tulipäässä” valo, muistuttaen tavallista tupakkaa.

Perinteisesti sähkötupakka emuloi ensivaikutelmaltaan syöpäkäärylettä, vaan nykyisin heitä valmistetaan usean muotoisia, värisiä ja kokoisia. Käytännössä tankki toimii täyttönestesäiliönä sekä samalla tottakai myöskin suuosana.

Korvaako sähkötupakka klassisen kessun?

Lisää aiheesta saattaa lukea osiossa “Mkä on sähkötupakka?”. Uloshengitettäessä vesihöyryä vapautuu myös ruumiinlämpöisenä, joten joista vettä saattaisi keuhkoihin tulla? sekä sitähän vapautuu myös siinä jahka ei vedä sähkötupakkaa, elikkä vesihöyry haihtuu keuhkoista jos ei ole sähkötupakan ketjupolttaja. Sähkötupakan http://www.nicopoint.fi/category/7/miksi-sahkotupakk päässä onkin pieni LED-valo minkä syttyy palamaan aina sisäänhengittäessä tupakkaa.