Sähkötupakka hyväksi terveydelle

Hengityskaasussa onkin syöpää aiheuttavia notrisamiineja sekä myrkyllistä dietyleeniglykolia. Edut onkin kuitenkin sikäli hurjat niin että itsekin olenkin valmis näpräämään enemmänkin. Perään henkilö lisää nihkeästi, jotta sähkösavukkeella onkin selkeä jatkaa riippuvuuden ylläpitoa, sekä antaa kritiikkiä siitä, ettei ole todistettu, jotta tän avulla tupakoinnista pääsis eroon.

Sähkötupakka osina. Kovin suurta valikoimaa en oo kokeillut, koska löysin Budin verrattain kohta. Tilaaja huomattiin vaikka syyttömäksi, silloin hommattu kerta-annos oli pieni sekä sellaiseen määrään ei olisivat vaadittu lääkereseptiä. En voi edes sanoin kuvailla miten paljon paremmalta vaikuttaa kun ei tarvitse enää vetää savua keuhkoihin ja riskeerata terveyttään.

On kovin tiedossa kuinka peinteisen tupakan tuhannet ainesosat on elimistölle haitallisia, ja aiheuttavat mm. Sähkötupakka lahjoittaa todellisen tupakoinnin tuntuman, Sähkötupakka voi aikaan aidon tupakoinnin tunteen. Maailman terveysjärjestö WHO sekä Yhdysvaltain ruoka- sekä lääketurvallisuusvirasto FDA varoittavat sähkötupakoista, mutta heidän tehosta röökistä eroon pääsyssä ei ole tieteellistä näyttöä. Sähkötupakka on vähemmän vaarallinen vaihtoehto myöskin ympäristön kannalta; tulta ei käytetä, palovaaraa ei ole.

Sähkotupakka skulaa

Se tuoksui mansikalta eivätkä pinttynyt vaatteisiin tai hiuksiin. Ei ole tietoa siitä, jota sähkötupakasta hengitettävät nesteet sisällään pitävät. Ei saattaisi olla merkittävästi yksinkertaisempaa. Myös akut on kulutustavaraa. Tupakkadirektiiviluonnos kieltäisi mentholisavukkeet, vaan ohutsavukkeet eivät päätyneet kiellettyjen listalle. Hän myös tiedostaa joidenkin pääsevän eroon tupakasta sähkötupakan kautta.

Sähkötupakka ei itseasiassa oo tupakkatuote, sillä se ei pidä sisällään suinkaan savuketta. Käyttäjä saattaa itse valita monista eri vaihtoehdoista, millaista liuosta haluaa sähkötupakassa höyrystää. Sähkötupakkaa ( http://www.nicopoint.com/category/3/aloituspakkaukset) voi toisin sanoen käyttää turvallisesti myös sisätiloissa vailla tulipalovaaraa.

Sähkötupakasta kohistaan nyt merkittävästi, ja syystä. Suomalaisissa nettikaupoissa voi toki myydä tuotteita, vain ilman tuotekuvia, tuotenimiä sekä hintoja.