Oisko tämä talvitakki mulle?

Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka on ehkäpä 12kk tärkein vaatehankinta. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli on saatu yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. Ruma, vaan lämmin sekä kiva kuten makuupussi.

Talvitakkeja

Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. Ja jahka tekevät itse, saa sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. En kuulu niihin, mitkä hankkivat kaapit täyteen erilaisia takkeja, mitä vaihdellaan fiilisten mukaan.

-60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Käytännöllisyyden ei tartte kävästä tyylin edelle tämän lisäksi talvitakkien suhteen, silloin valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä ja superlämpimiä talvitakkeja. / takit.fi/talvitakki/ / . Talvitakkien mallit on pitkään pysyneet klassisina. -50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia sekä pysyttelevät sisällä.

Eikä tämä kai oikeasti ees ole kovin lämmin. Takit on kiinnostava aihealue sekä tykkään suunnitella takkeja, mutta itse en oo takki-ihminen. Tätä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, jota rakastin sikäli paljon, jotta käytin sen rikki.

Talviajan talvitakki näkyvät hienoina nettikaupoissa

Ja roikkuuhan vinttikomerossani oikeastaan petroolinsininen vintagetekoturkki, minkä on hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä ja hirmupakkasilla hyväksi huomattu, miesten untsikka. Ainoa huono homma on siinä jotta sillä alkaa olemaan aika huomattavasti ikää ja se näkyy jo hieman päälle. Varmasti ihan näppärää, jospa palttoille on tilaa eteisessä.

Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, jahka ylläsi onkin lämmin sekä laadukas naisten talvitakki. Viime talvena kun takki jäi ainoastaan haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, kun näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää heitä superkokoja.

Onneksi vaikka tarjoaa trendikkäät vaatteet säähän kuin säähän sekä noin on myöskin talvipakkasten laita. Oh dear. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä taikka silloinkaan on aika suunnistaa liikkeeseen hankkimaan uutta. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, minkä joutaisi kiertoon. Tämä oli tummansininen duffeli, mitä käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti.

Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori sekä päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä jopa säässä kuten säässä. takit.fi:llä ei sittenkään ole unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, vain tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä sikäli myöskin kylmiin pakkasilmoihin. Tällöin takista voi juuri sellaisen kuin tahtoo sekä tämä tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle.