Talvitakkeja

Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, jota rakastin niin huomattavasti, että käytin sen rikki. silloin kun ilmat viilenevät, on aika jälleen miettiä uuden talvitakin ostoa. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovatkin metallinhohtoisia sekä merkit naisellisia. Mikäs sen mukavampaa, jotta täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Talvitakit http://www.takit.fi/talvitakki netistä

Sukupuolten väliset erot saapuvat myös hyvin esiin, jahka kyse onkin talvivaatteista. Suomen syksy onkin sikäli pikainen, niin että kevyellä talvitakilla selviää hyvin koko kauden. Talvitakki takit.fi/talvitakki/ on täysin ehdoton ostaminen Suomessa. Koska talvitakkia käytät vuoden jopa jokaisena päivänä, haluat sen saletimmin myös näyttävän yhtä hyvältä, kuten se tuntuu. Valikoima kattaa erilaisia värejä, materiaalija ja kokoja. Ja silloin tämä Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, mitä tuijottelen kuuden 12kk päästä yhä ihastuneena, kuitenkin se onkin aika nähty jo.

Talvitakkeja

Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Kesällä en takkia käytä ollenkaan sekä toiset kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Eikä se kai oikeesti edes ole kovin lämmin. Tämä oli tummansininen duffeli, jota käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti.

Vuosien varrella olen huomannut, jotta eräs takki ei mahdollisesti kuitenkaan riitä. Toinen takki jonka tuolta kaapista löytyy, vain ei näy näissä kuvissa on musta villakangastakkini, jonka näkyy esim. tässäpä postauksessa. Takit ovatkin kiinnostava aihealue sekä tykkään suunnitella takkeja, mutta itse en ole takki-ihminen. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- ja lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla…

Vielä muutamia vuosia sitten musta sekä harmaa olivat verrattain hallitsevia sävyjä katukuvassa, vain onneksi viime aikoina myöskin me henkilöt ollaan uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin. Mikäli kävelet työmatkasi enimmäkseen omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin virallisempi, niin linjakkaat, polviin ulottuvat taikka tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin.

Talvitakki kauppa

Täytemateriaalina oikea untuva ei ole vielä löytänyt vertaistansa. Oh dear. Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Viime talvena kun takki jäi ainoastaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, kun näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää niitä superkokoja. Mikäli et yleensä ottaen viihdy paljoakaan ulkona, saat valita hieman kevyemmän talvitakin vai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan.

Talvitakit

Takit ovatkin kiinnostava aihealue ja tykkään suunnitella takkeja, vain itsekin en oo takki-ihminen. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Olisi myös kätsyä, jospa takit olisi esimerkiksi mustia, vain jostain syystä mulla ei oo ollut mustaa talvitakkia sitten lukiovuosien.

Jos tämä prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena monenlaisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia. On ihan näppärää olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloinkaan siistimpiä päällystakkeja. Suomen talvi on kylmä, joten ilman kunnollista talvitakkia on hidas iloita talvesta ja hohtavista hangista.

Talvitakki

Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. Ostosreissua varten on parasta miettiä muutama seikkaa valmiiksi, niin että oikean takin löytäminen olisi helpompaa. Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nyt kyllä täällä päässä aika täysillä. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan ja hommasin ensimmäisen villakangastakin.

Talvitakki – http://www.takit.fi/talvitakki/ – täydellistää naiset, aika paha monipuolisuuden ihanuus

Tilasin takit.fi:stä talvitakin sekä tänään se sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Valikoima kattaa monenlaisia värejä, materiaalija ja kokoja. Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät paljon aikaa ulkona. Eikä se kai oikeasti edes ole reippaan lämmin. Viime talvena kun takki jäi vain haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää niitä superkokoja.

Talvitakki netissä

Älä kärsi vuoden pakkasista enempää kuten on tarpeen, vaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi internetistä. Tutustu valikoimaan ja löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, mitkä pitävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän sekä pimeän talven yli.

takit.fi/talvitakki/>Talvitakit netistä

Oikeastaan itsellä onkin käytössä noin neljä talvitakkia, vaan tuohon postaukseen olenkin ottanut esiteltäviksi vain nämä kaksi jotka onkin tänä vuonna putkahtanut ostettua. Toppatakki on monikäyttöinen ja vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, kun ylläsi on superlämmin ja laadukas naisten talvitakki. Se on iisi yhdistää arkeen kuten juhlaan sekä vielä se onkin ainut juhlavampi talvitakki joka omistan.

Kaapissa itsellä onkin vielä heidän lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, jonka onkin mukava vetäistä päälle milloin vain, vaan en oikein viihdy silloin mutta tämä onkin aika muodoton. Tää on myöskin minun ainoa musta talvitakki joka sinänsä on aika outoa.