Talvitakkeja

Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, jota rakastin niin huomattavasti, että käytin sen rikki. silloin kun ilmat viilenevät, on aika jälleen miettiä uuden talvitakin ostoa. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovatkin metallinhohtoisia sekä merkit naisellisia. Mikäs sen mukavampaa, jotta täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Talvitakit http://www.takit.fi/talvitakki netistä

Sukupuolten väliset erot saapuvat myös hyvin esiin, jahka kyse onkin talvivaatteista. Suomen syksy onkin sikäli pikainen, niin että kevyellä talvitakilla selviää hyvin koko kauden. Talvitakki takit.fi/talvitakki/ on täysin ehdoton ostaminen Suomessa. Koska talvitakkia käytät vuoden jopa jokaisena päivänä, haluat sen saletimmin myös näyttävän yhtä hyvältä, kuten se tuntuu. Valikoima kattaa erilaisia värejä, materiaalija ja kokoja. Ja silloin tämä Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, mitä tuijottelen kuuden 12kk päästä yhä ihastuneena, kuitenkin se onkin aika nähty jo.

Talvitakkeja

Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Kesällä en takkia käytä ollenkaan sekä toiset kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Eikä se kai oikeesti edes ole kovin lämmin. Tämä oli tummansininen duffeli, jota käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti.

Vuosien varrella olen huomannut, jotta eräs takki ei mahdollisesti kuitenkaan riitä. Toinen takki jonka tuolta kaapista löytyy, vain ei näy näissä kuvissa on musta villakangastakkini, jonka näkyy esim. tässäpä postauksessa. Takit ovatkin kiinnostava aihealue sekä tykkään suunnitella takkeja, mutta itse en ole takki-ihminen. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- ja lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla…

Vielä muutamia vuosia sitten musta sekä harmaa olivat verrattain hallitsevia sävyjä katukuvassa, vain onneksi viime aikoina myöskin me henkilöt ollaan uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin. Mikäli kävelet työmatkasi enimmäkseen omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin virallisempi, niin linjakkaat, polviin ulottuvat taikka tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin.

Talvitakki kauppa

Täytemateriaalina oikea untuva ei ole vielä löytänyt vertaistansa. Oh dear. Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Viime talvena kun takki jäi ainoastaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, kun näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää niitä superkokoja. Mikäli et yleensä ottaen viihdy paljoakaan ulkona, saat valita hieman kevyemmän talvitakin vai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan.