Nopea laihdutus

Liikkumismuodoista parhaita ovatkin luita rasittavat kävely ja hölkkä jospa vain polvet kestävät;) Ilmeisesti liikunnalla aikaansaatu lihasten vahvistuminen antaa myös luille lujuutta. Terveys? Jaksaminen? Ulkonäkö? Muiden miellyttäminen taikka painostus johtaa harvoin pysyviin tuloksiin.

Hallin simulaatioiden mukaisesti käsitys on väärä. Liikunnan rooli on sillä mielessä tärkeä, niin että tämä ei ainoastaan lisää kulutusta, vaan vaikuttaa myöskin siihen, miltä kehosi osoittaa laihdutuksen päästä. Vähän isompi määrä ainoastaan ois saanut olla mukana sitäkin kun sanoin että käsitettiin olevan kivakin tapahtua esimerkiksi uimassa ja hiihtämässä eikä tätä pelkkää narinaa, nainen sanoo.

Laihdutuskuuri taikka elämäntaparemontti? Osa onnistuu laihduttamaan tavoitepainoonsa, vaan liian usea lihoaa kohta uudelleen. Ravintoneuvonta tehosi parhaiten ravinnon rasvoihin, mutta ei vähentänyt sokerin ja makeisten syöntiä. Tupakoitsijat harvemmin harrastavat aerobista liikuntaa, mikä olisivat hyvä juuri painonhallinnan kannalta, Alanko sanoo.

Laihdutus

Kunnioitan kyllä niitä urheilijoita ja ihailenkin, että tämä on aivan järkyttävän kova duuni saada itsensä siihen kuntoon. Ja sitä meinaan. Tästä  syystä naiset saapuvat toimeen vähemmällä kuin miehet. Itse en tiedä esim. fitnesskisailua, koska sillä rääkätään kroppaa aivan hullun lailla. Proteiinit säilyttävät kylläisyyden tunnelman pidempään verrattuna esim. hiilihydraattiin. Tällä hetkellä nämä laihduttavat yhdisteet onkin saatavana samassa kaplselissa, Diet Controlissa.

Vaikka kilot ovatkin tulleet varkain, ketkään ei tahdo malttaa odottaa vuosikausia niiden karistamista.Pikalaihduttamisen tekevät houkuttelevaksi se on, jotta onkin varsin mahdollista pitää reipasta yli kilon viikkolaihdutustahtia yllä, varsinkin alussa, sekä ainakin, jos lähtötilanteessa painoa on merkittävästi. Normaalipainoon saakka kun saattaa laihtua hyvinkin suurelta osin (keskimäärin 0,5-1 kg viikossa alussa monia kiloja, lopussa muutamia satoja grammoja), vain normaalipainon sisällä laihduttaessaan voi joutua tekemään täysin järjettömästi töitä viimeisistä rasvakiloista eroon päästäkseen (saaden silti painon putoamaan vain parin sata grammaa kuukaudessa).

Oikea laihtumisnopeus onkin 1/2-1 kiloa viikossa. Muiden ex-pullukoiden tavalla myös Pialta on udeltu ahkerasti salaisuuksia sekä oikoteitä painon onnistuneeseen pudotukseen. Jos samaan aikaan nostaa merkittävästi punttia täten hankkii lihasmassaa, mittanauhakaan ei välttämättä kerro koko totuutta.

isä, äiti, perheen 3 lasta ja koirakin ovatkin ylipainoisia herää kysymys; kuinka isä sekä äiti saattavat olla sukua keskenään??? Ja kenelle tämä perheen ylipainoinen koira onkin perheessä sukua??? Usein peritty lihavuus johtuu perityistä vääränlaisista ruokailutottumuksista, mistä tietenkin pääsee opettelemalla irti.