Sähkötupakka

Akusta virtansa saava lämmityselementti atomisoi tuotteen sisälle laitetun nikotiininesteen, jota laitteen käyttäjä hengittää keuhkoihinsa. En oikein usko, jotta kovin pienimuotoisesti toimien saisi parempaa tai halvempaa itse sekoittaen.

Sähkötupakoissa vertailu onkin ehdottoman tärkeää, siinä markkinat tuotteelle on vieläkään reippaan nuoret eli kilpailun seasta löytyy paljon erilaista yrittäjää. Laitteita onkin kahta eri tyyppiä. Patruuna sisältää e-nesteen tankin ja suukappaleen mistä tapaisia imetään.

Sähkötupakanvalmistajia Yhdysvalloissa edustavan etujärjestön perustaja sanoi, että ei henkilön tietoonsa ollut putkahtanut aiemmin vastaavaa tapausta. Nikotiinipitoiset nesteet ovat Suomessa lääkelain piiriin kuuluvia eikä noin ollen sallittua kauppatavaraa. Mikäli kerran tupakointi maksaa valtiolle täten meille veronmaksajille vuosittain yli miljardin, niin miksi onkin näin sähkötupakka voi suoran tuomion? Sähkötupakkaan ei oo kukaan koskaan kuollut sekä sähkötupakan avulla moni henkilö on pystynyt lopettamaan savukkeiden polton kerralla sekä lopullisesti.

Sähkötupakka – Sähköinen savuke

Pari syytä silti edes jää sekoitteluun: valmiiksi sekoitetut liuokset ovatkin vahvimmillaan 2,4-prosenttisia (24 mg/ml) sekä lisäämällä 5-prosenttista nikotiininestettä saattaa saada aikaan väkevämpää ja samalla vähemmän makuainetta sisältävää seosta. Tupakkayhtiöitä vastaan käymistään oikeudenkäynneistä tunnettu Aurejärvi arvelee kehityksen menevän samalla lailla kuten savukkeilla. Onko sähkötupakointi tavallista polttamista edullisempaa? Sähkötupakan kustannukset normaaliin tupakointiin verrattuna on merkittävästi alhaisemmat, jospa kustannuksia tarkastellaan pitkällä aikavälillä.

Ohjekirjat on yleensä englanninkielisiä vain tuotteen käyttö on todella yksinkertaista silti et ohjekirjaa osaisikaan lukea. ( http://www.nicopoint.com/page/6/usein-kysytty) . Sähkötupakan käyttö on tehty tupakoitsijalle varsin helpoksi. Sähkötupakka : http://www.nicopoint.com/page/6/usein-kysytty : ei altista toisia passiiviselle tupakoinnille. Sähkötupakka ei aiheuta passiivista röökaamista ympärillä olevillesi.