Konjak

Illallisella silloin tonnikalaa, kermaviiliä ja kasviksia hapankorppujen kanssa. Joka viides suomalainen on lihava. Konjak on Suomen markkinoilla ainut ravintolisä, minkä pitää sisällään EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaisen määrän (3 g/vrk) laihduttavaa glucomannankuitua sekä aimo annoksen verensokeria tasapainottavaa ja makeanhimoa hillitsevää kromia (120 mcg/vrk).

Konjakin sisältämä kromi vie makeanhimon sekä lieventää hillitsemään mielitekoja. Tablettien ottamisen kuluttua onkin helppo valmistautua seuraavaan ateriointiin sikäli töissä kuin vapaa-ajalla. kunnon liha pitoisia aineksia.. konjak sisältää konjak-juuren glucomannankuitua, minkä tehostaa painon pudotusta yhdessä vähäenergisen dieetin kanssa. Konjakia otetaan kaksi tablettia isohkon vesilasillisen kera näin puoli tuntia aikaisemmin ateriaa kolmasti päivässä.

Suomalaiset ovat Pohjoismaiden lihavin kansa. Valmisteessa ei ole glucomannan-kuidun sekä kromin myös mitään turhia ravintoaineita. Ennen ruokailua nautittuna tämä täyttää vatsaa, jolloin laihduttajan onkin päivänselvä pienentää aterioiden annoskokoa.

Konjak

Konjakin sisältämä kromi puolestaan tasaa veren glukoositasoja sekä perinteistä makroaineenvaihduntaa. Konjakin avustuksella laihduttajan onkin helpompaa pienentää päivittäistä energiansaantiaan ja hallita syömistään jahka olo käy kylläiseksi pienemmillä, kohtuullisen kokoisella ja vähemmän energiaa sisältävillä ruoka-annoksilla.

Konjak tiputtaa painoa
Konjak tehostaa merkittävästi vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista, kuin laihdutettaessa pelkällä kevennetyllä ruokavaliolla. EFSA hyväksyi myös glucomannanin kolesterolia alentavan vaikutuksen täten konjak-glucomannan-kuitu tukee veren normaaleja kolesteroliarvoja.

Sitä on aikaisemmin valjastettu myöskin makeisien valmistukseen. Jokainen ylipainon kanssa kamppaileva tietää, kuinka haastavaa päätöksessä pysyminen on. Sitä kasvikuitua sanotaan glucomannaniksi. Kuidut eivät imeydy tehokkaasti elimistöön sekä sen tähden he nopeuttavat vatsan toimintaa ja ehkäisevät suolistovaivoja. KONJAK sisältää konjak-juuren glucomannan kuitua, jonka tehostaa painon pudotusta yhdessä vähäenergisen dieetin kanssa.

kaikissa EU:n jäsenvaltioissa. Ylipaino ja korkea kolesteroli kulkevat usein käsi kädessä sekä on selvä riski sydän- ja verisuonisairauksille. Konjak tukee laihtumisen onnistumista tehokkaasti. Ennen ruokailua sateen kanssa nautitut Konjak-tabletit (2 tabl./ateria) muodostavat vatsalaukkuun kuituhyytelöä, joka täyttää vatsaa ja tukee tavallista suolentoimintaa. konjak-juuren maku on mieto.

ennen ateriaa) sitoo itseensä tosi ison lukumäärän vettä & muuttuu vatsalaukussa geelimäiseksi hyytelöksi. Aterialla onkin iisiä syödä kohtuullisesti, jahka pahin nälkä on taittunut. Konjak-laihdutusvalmisteen käytölle ei ole rajoitteita, vain sitä voidaan käyttää kuurinomaisesti tai niin vuosia, kun painotavoite on saavutettu.

Konjak onkin tuotettu vesiliukoisesta Amorphophallus konjak-juurimukulan kasvikuidusta. Jokainen ylipainon kanssa kamppaileva tietää, kuinka haastavaa päätöksessä pysyminen onkin. Monelle tuttu turha, makea suupala aterian päätteeksi onkin Konjakin nauttimisen yhteydessä iisiä opetella jättämään totaalisesti väliin. Yhdessä makeanhimoa hillitsevän kromin kanssa Konjak on varsin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin.