Hypoxi on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä

Farkkuni oli paljon löysemmät lantion alueelta ja reisistä, sekä minusta tuntui paljon kevyemmältä sekä vähemmän turvonneelta vatsani alueella. Aina ja iankaikkisesti, kävipä silloinkaan joissa  Hypoxissa vai höpöxissä tahansa taikka söipä tätä taikka sitä ihmepilleriä. Satoja euroja saapulittaa tuostakin ilosta ja aivan vaan jo pelkän 12 hoitokerran paketista. Kuntosaliohjelma tehdään tarpeitasi vastaavaksi sekä harjoittelua painotetaan ongelmakohtiin.

Missä Hypoxi on?

En usko, että voimme koskaan nähdä miltä me hyvinkin näyttämme. HDC Iho on ihmisen isoin elin sekä pystyy muodostaa melkein 15% kehon painosta. Tosin mutta saattaa syödä keittoa taikka juoda proteiinijuomia, Kuosmanen pohtii. Mutta tän sijasta otin taksin ja tässäpä piilee minun ongelmani. Suurin osa asiakkaista saavuttaa haluamansa tulokset 1-3 kuukauden aikana, joka vastaa 12-36 käyntikertaa.

No nykyisin tuli ystävänpäivän tarjous jossa saa -15 % alennusta paketista jos menee kaverin kanssa.Tänään meillä on ekat treffit sekä mutta onkin ilmainen tutumiskerta (mulle uudestaan) ja sen jälkeen se rupee oikeesti. HYPOXI on luonnollinen tapa tupakoida rasvaa, ja todellakin toimii!! Se perustuu matalasykkeiseen liikuntaan, mikä jo muutenkin tunnetusti tekevät rasvaa polttavan vaikutuksen! HYPOXIssa sitä onkin tehostettu ali- ja ylipaineella jolloin saadaan aikaiseksi verrattain huomattavasti suurempi rasvaa polttava vaikutus! Lupasin myöskin kertoa tuloksistani joten: painoa ei pudonnut kuten vähän päälle kg vain pääasia et senttejä hävis 😉 vatsan sekä vyötärön alueelta yht.

Mikä hypoxi on?

Moni onkin maistanut laihdutuskuureja sekä terveellistä elämäntapaa tuloksetta. Näiltä alueilta rasvaa on erittäin vaikea tupakoida tehokkaasti perinteisin laihdutusmenetelmin, että verenkierto onkin näillä alueilla heikko. Hoikille tytöille, joilla onkin silti ongelmakohtia, riittää se 12 käyntikertaa, ylipainoiset voivat tarvita pidemmän hoitojakson.

Vaikuttaako Hypoxi treeniin

Hän innostui asiasta niin huomattavasti, jotta jätti työnsä sairaanhoitajana ja ryhtyi yrittäjäksi. HYPOXI röökata rasvaa, tällöin tulokset ovatkin pitkäkestoisia. Astelin tänään toisin sanoen ensimmäistä kertaa Huuman Hypoxi-studioon asiakkaana (tietty olenkin käynyt kurkkimassa laitteita aiemmin uteliaisuuttani) tapaamaan Weckmanin Lauraa, jonka luotsasi minut session vaikutuksesta. Me naiset olemme etenkin kovin alttiita vihaamaan ylimääräistä painoa meidän reisissä, lantiolla ja pakaroissa.

Tehoaako hypoxi laihdutukseen

Jos morsian ei tunne oloaan mukavaksi kehossaan, onkin ilmiselvää jotta henkilö ei oo totaalisen rentoutunut suurena päivänään. Idea onkin, niin että sykkeesi pysyy ihanteellisella ’rasvanpolttoalueella’. Kuten on käynyt ilmi , HYPOXI ohjelma oli käytännössä kuin keksitty minulle . Miehille ollaan saaneet positiivisia tuloksia vatsan seudulla, Leino kirjoittaa.

Miten hypoxi tehoaa?

Kuosmanen tulee myöskin salilla näin kolme kertaa viikossa, vaan henkilön kertomansa mukaan Hypoxi -hoidot viimeistelivät toisen muassa selän ja vatsan seudun.